Här hämtar jag ny kraft & energi.Ett personligt inlägg av den Personliga Efferktivitets Tränaren om det här med träning , en helt vanlig måndag!

“Do what you love and you’ll never have a problem with Monday again.” – att få komma hem kl.18.15 till dukat middagsbord i trädgården, 24 grader & kvällssol, barnen har kompisar som leker & det är bara att byta om till sval sommarklänning & flip-flops för att njuta av maten & sedan sätta sig i pergolan å fortsätta njuta av kvällskaffet och känna mig nöjd med dagen. ??

Det är med stor ödmjukhet som jag nu ser fram emot veckans kunduppdrag & att jag får förtroendet att träffa och inspirera 20 personer kring hur man förenklar sin arbetsvardag! DET är en häftig känsla!

Det blev så tydligt idag, när jag hade ett första möte med en person som vill börja jobba med mig, då hon frågade vad det bästa med mitt jobb är…… Jag förstår att det inte är en självklarhet för alla…men samtidigt så är jag så oerhört glad & stolt över att jag varit med och skapat den livsstil jag har idag!

1993 var det många av mina kompisar som tyckte att jag ‘hade tur’ som fick en praktikplats som sedermera blev starten på min ‘karriär’ som Personlig Effektivitets Tränare. Jag skulle snarare vilja påstå att det inte beror på ‘tur’, utan VAD jag gjorde med den chans & de möjligheter som gavs! Och tro mig; jag har lärt mig massor ‘den hårda vägen’ OCH den roliga vägen för att vara där jag är idag….men jag vill ändå inte ha något ogjort!
För det är just att ha egenskaperna att resa mig efter varje fall och motgång, att komma igen, starkare, lite klokare, fortfarande nyfiken och ha viljan att utvecklas själv och tillsammans med andra som gör att jag hittat ‘Mitt VARFÖR’ ❤️???

Då spelar det ingen roll om det är måndag, fredag, helg, semester eller vardag. Det du tränar på är det du blir bra på. Jag älskar allt som växer och utvecklas, oavsett om det är blommor eller människor. Det har jag tränat på i över 20 år nu. – Vad får dig att växa? – Varför går Du till jobbet varje dag?

/Anna Sjödin, grundare Leanway AB.

www.leanway.se
#leanway #leanwaymetoden #effektivitetstränare #effektivitet #personligeffektivitet #annasjödin #åannabaraler