“Det är svårt att bryta vanor – då är det lättare med löften.” – läste Stig Johansson i Sydsvenskan härom dagen…och då kom jag att tänka på vad jag gett mig in på beträffande denna utmaning….att blogga varje dag i 100 dagar! #Blogg100

För mig är det inte “ett löfte”. För mig handlar det just om att komma in i nya, goda vanor – bloggvanor!
För goda vanor “kostar” ingen energi, man bara “gör”!

En anna(n) god vana som jag har tränat på sedan 1993 är vad jag kallar “Gör det Nu” – som kanske låter enkelt vid första anspegligen, men i själva verket är väldigt komplext eftersom det INTE betyder att man ska göra allt Nu.

Jag har under snart 20 års tid tränat människor, oavsett titel, i denna beslutsmodell med mycket goda resultat och tidsvinster upp emot 8 timmar per person per vecka! På tal om tid, så var det ju skottdagen igår och det betydde ju egentligen att vi alla var TIDSMILJONÄRER för en dag…när vi faktiskt fick 24 bonustimmar!

Vad gjorde du för speciellt med dem?

Skottdagen Tidsmiljonär

Eller var det en dag som innehöll lika många “jag gör det sen” och “jag har inte tid” eller “det är mycket nu” som vanligt?

Häng med mig här under min bloggserie under 100 dagar, så hoppas jag kunna bjuda och dela med mig av en del inspiration och beprövade verktyg, metoder och tankesätt som ger dig mer fri tid!

Vi börjar…NU!

/Anna Sjödin
#1 (100) #Blogg100