#Blogg100 – Motto i livet – “Att ge är att få.”

Never ask “What’s in it for me?”

Never ask "What's in it for me?"

Never ask “What’s in it for me?”

När jag såg detta citatet i mitt flöde härom kvällen, då jag följer Brian Tracy på LinkedIn, blev det väldigt tydligt för mig själv vilka drivkrafter jag har genuint inom mig….att hjälpa andra och varandra.

Det är en sådan självklarhet för mig och går (ibland för) fort att se möjligheter och vara lösningsorienterad, när andra kanske snarare fokuserar på det motsatta.

Baksidan jag tyvärr fått erfara några gånger i livet har varit de människor jag mött som utnyttjat just detta, till sin fördel.

Men, tack och lov, är jag omgiven av människor som då stöttat och hjälpt mig. Tack!
“Att ge är att få.” – vilket även är mitt motto för 2016

Jag väljer att stanna upp, dra lärdomar, sortera och gå vidare…se framåt…fortsätta välja att se det goda och hjälpa andra och varandra! ?

– Har du ett motto för 2016?

Dela gärna med dig om du vill.

Imorgon GER jag mig den bästa starten på arbetsdagen; nämligen en Power-Nature-Walk och därefter en hel “back office”-dag på kontoret. Det innebär både proaktiv tid för förberedelser av nästa veckas kunduppdrag, avsluta diverse små korta uppgifter men framförallt TID till reflektion och återhämtning efter ett par dagar med fullt fokus på kund-leverans, då jag GER 100% uppmärksamhet på den jag möter. För att kunna vara både när- & härvarande.

“Clear future goals create precise daily behaviors.” – Robin Sharma.

2_Clear future goals_Anna med kikare/Anna Sjödin, #Blogg100 (2)