#Blogg100 – 3 av 100 “Woman in Change”


Note to self:
“A Healthy Lifestyle is not just about what you Eat, it is also what you consume Emotionally, Mentally & Spiritually!”
3_A healthy lifestyle

Idag ger jag mig lite extra tid till reflektion & inser vilka ytterligheter mitt liv innehållit de senaste 5 åren…
“Change is hard in the beginning, messy in the middle but so beautiful in the end!”

Det gör mig ödmjuk inför varje ny dag och att det bara är jag själv som väljer mina tankar & därmed handlingar…
Andra människor gör sina val, vilka de får ta ansvar för.

Mitt liv ser väldigt annorlunda ut idag & det är jag väldigt stolt över. Det har kostat en del….men det är inget att jämföra med vad det gjorde tidigare!
3_Willing to changeSkillnaden är att idag mår jag så mycket bättre, på så många olika plan. Som VÅG har jag ett grundbehov av BALANS i tillvaron & det behöver jag underhålla genom rutiner & tankesätt, varje dag!
‘Belöningen’ i form av mitt välmående gör att det är värt det – framförallt enkelt! Tack vare min grundade & välförankrade LIVSVISION utan den & med stöd och kärlek av min familj & vänner blir det svajigt.3_Create your own CALM “Create your own CALM”

Jag har aldrig varit rädd för förändring & att utvecklas…det hänger ju ihop; iallafall för mig. Så när jag får höra att “du har förändrats” – så väljer jag att ta det som en komplimang!

Jag förtjänar Mitt Bästa Jag! Du med!

/Anna, goes Lean but Strong & Healthy, -56 kg

#Blogg100 3 av 100