Referensbrev

REFERENSBREV

Referensbrev, Trioplast, Leanway

”Den bästa kursen jag varit på! Med små enkla förändringar, känner man redan första veckan hur man är mer fokuserad, får mer tid över och att uppgifter blir snabbare gjorda.

Kort och gott man känner att man blir mer effektiv från första kursdagen.”

Mikael Pflügler, Kvalitetstekniker, Trioplast AB


Referensbrev, IKANO, Leanway

“The Management Team of Ikano Retail Centres worked with Anna during 2011. We learnt a lot and became a better team during the training. If you are considering a training session in how to become more effecient and use the work hours better I can strongly recommend Anna!”

Gunilla Grühb

 


Referensbrev, MKB Fastighets AB, Leanway

 

”Det var absolut rätt tajmning när jag fick kontakt med Anna Sjödin och Leanway via rekommendation. Efter en intern omorganisation var mina kollegor och jag i stort behov av hjälp med att få ordning på våra strukturer.

Var det inte en redan överfylld Inbox som ständigt fylldes på kunde det vara saker som föll mellan stolarna och ökad stress av att inte ha full koll.

Våra behov såg lite olika ut men det spelade ingen roll. Redan efter första utbildningsdagen (av fyra) kände vi att vi hade förflyttat oss rejält. Lugnet lägrade sig och vi fick en livlina – metoder som fungerar – att hålla fast vid.

Personligen var det en vändpunkt för mig. När arbetsuppgifterna hopar sig är jag trygg i metoderna som Anna lärde oss. Nu vet jag hur jag ska göra,

och det gör att jag har koll på läget.

Jag rekommenderar Anna och Leanway å det varmaste!”

Margaretha Söderström, Kommunikationschef, MKB Fastighets AB


Referensbrev, IKANO, Leanway

 

”Vår upplevelse av Leanway – Personligt Ledarskap & Effektivitet

Vårt team bestod av 6 individer, alla med olika typer av specialkompetens inom Retail. Organisationen behövde gå igenom en förändringsprocess där målet var att skapa en samsyn kring sin egen- och varandras roller, se över sina egna- och verksamhetens prioriteringar och kartlägga hur kommunikationen fungerade i både grupp och ut mot kund.

Vi påbörjade arbetet med Anna och Leanway under en hög arbetsbelastning och avslutade arbetet med minskade ledtider, ökad effektivitet och
proaktivitet som i sin tur ledde till ett starkare team med nöjdare kunder. Vi har fortsatt arbeta med mottot att ”Gör det nu” och vi kan mäta framgångarna både i medarbetarundersökningar, hyresgästenkäter och kundnöjdhet.

Tillsammans skapas unika lösningar för alla individer, oavsett roll i företaget. Vi kan ge våra varmaste rekommendationer,

Hälsningar Catarina”

Catarina Löfgren, Centrumchef Ikano Retail Centres, IKANO-huset, Linköping


Referensbrev, BONG, Leanway

”Jag har haft förmånen att spendera ett antal dagar tillsammans med Anna och Leanway. På ett lugnt och pedagogiskt sätt har hon guidat mig igenom
min vardag, min dator och mitt skrivbord. Hon har hjälpt mig till snabbare/enklare prioriteringar och ett renare skrivbord och samvete.

Anna är en fantastisk person och hennes positivitet och sprudlande glädje
smittar verkligen av sig.

GÖR DET NU!

Tack Anna”

Susanne Svärd, Prepress & Customservice Manager at Bong Sverige AB


Referensbrev, Malmö Stad, Leanway

 

”Ingen av oss tänkte nog att vi behövde förändra så mycket – vi var samordnare med kommunövergripande uppdrag och lång arbetslivserfarenhet. Vi hade olika strategier för att nå effektivitet och så ville vi ha det, bara vi fick en gemensam struktur att processa verksamhetsflödet på.

Den effekt Annas konsultationer kom att ha på både individ- och gruppnivå var långt över förväntan. Vi lärde oss att behärska och uppskatta våra verksamhetssystem, göra oss av med surdegar och att ha väsentligt bättre framförhållning i ärenden som hade en tendens att skapa kaos i slutskedet. Vi lärde känna varandras olika strategier och förstod att kompromisser var nödvändiga. Det var inte utan motstånd. Men med det förtroende för förändring som en trygg konsult kan skapa hjälpte Anna oss att hitta gemensamma lösningar och de höll.

Anna bidrog på ett skönt och proffsigt sätt till att utveckla vår avdelnings interna strukturer och effektivitet. Jag rekommenderar henne varmt.

Anna Scholtz, då Malmö stad, nu Lunds kommun


Referensbrev, Ikano Retail Centres, Leanway

”Leanway – Personligt Ledarskap & Effektivitet

Jag får ofta höra både kollegor och vänner säga att de skulle önska att det fanns fler timmar på dygnet, både för att hinna med privat och i arbetlivet. Idag är det många som känner en större brist på tid än på pengar. Så var det för mig innan jag träffade Anna Sjödin på Leanway.

Anna svepte in som en inspirationsvind mitt i en hektisk tid och redan dag ett fick jag och mina kollegor grundläggande redskap för att börja fundera på och organisera upp vår vardag. Allt från smarta Outlook-tips till större insikter om hur jag ska komma fram till mitt eget bästa sätt att arbeta – mitt personliga ledarskap.

Men det som påverkat mig mest genom utbildningen var ändå Annas stora engagemang. Hon har gång på gång visat hur hon brinner för att hjälpa och stötta med dessa värdefulla redskap och ovärderliga råd. Dessutom visar hon stor förståelse för små egenheter och invanda (bättre och sämre) rutiner i vardagen och att det viktigaste är att hitta det sätt som fungerar bäst för mig som individ. Det är så man skapar en långsiktig och hållbar vana.

Jag kan inte säga att jag är helt botad från min jakt på tid. Jag önskar fortfarande ibland att jag hade fler timmar på dygnet. Men det är som med mycket annat i livet; en process (som även Anna påpekar) där man ibland misslyckas men allt oftare lyckas. Nu har jag fått redskapen för skapa ordning i kaoset.

Tack, Anna och Leanway!”

Jessica Svensson, Communications Manager, Ikano Retail Centres


Referensbrev, ALFA LAVAL, Leanway

“I de verksamheter jag lett och ansvarat för där Leanway varit inblandat kunde jag se omedelbara effekter, av det positiva slaget, både på operationell- och personell basis. Gladare och mer energieffektiva medarbetare, kan verkligen låta rekommendera Leanway till alla som jobbar med ”multitasking” och har många kontaktytor inom och utanför företaget. Ju fler dessto viktigare.

Hjälp med att hitta ”best practice” gör att vi på köpet får en genomlysning av vårt arbetssätt, som ifrågasätts på ett positivt sätt.

Energiboosten bara av att ”utsättas” för Anna är nästan så den skulle in på WADAs lista över dopingklassade medel….

Kan absolut rekommendera ALLA att vara öppensinniga för en personlig uppgradering via Leanway.”

Jan Spjuth, Manager Global Field Service Operations at Alfa Laval


Referensbrev, VA SYD, Leanway

”Jag tycker att denna kurs är en av de absolut bästa jag gått. Efter att ha gått kursen upplever jag att jag fått tid över och hinner med mina arbetsuppgifter. Jag har dessutom blivit bättre på att följa upp. Det känns som att jag har fått mer struktur i arbetet. Helt klart välinvesterade pengar.”

Michael Petersson, VA SYD


”Leanway gav oss möjligheten att se och hantera uppgifter på ett nytt sätt. Kursen har visat oss ett enkelt och hållbart sätt att prioritera uppgifter, arbeta med rätt saker och planera för att ha egen tid. Leanway har frigjort tid och få en bra balans mellan arbete och fritid. Idag känner jag mig mer harmonisk när jag kommer hem till familjen!”

Markus Hammarström, Projektchef i byggbranschen