Anna Sjödin

Anna Sjödin

Anna Sjödin

Leanway_sigill_10_years

Jag heter Anna Sjödin och är personlig effektivitetstränare med över 20 år praktisk erfarenhet kring Personlig effektivitet, Ledarskap och Mail- och Möteseffektivitet.

”Learning by Doing” är min skola och jag brinner för att möta nya människor, då jag ser det som ett nytt lärtillfälle och möjlighet till utbyte och utveckling. Mitt genuina engagemang för att hjälpa dig att lyckas, med det som är viktigt för dig, är en av mina framgångsfaktorer.

”Leanway utvecklar människor. Människor utvecklar företag.”

Sedan 2007 driver jag Leanway AB och mitt kontor finns i Kävlinge i Skåne. Min vardag består oftast av att vara på plats i hetluften hos mina kunder, som finns över hela Sverige. Jag vänder mig främst till alla inom tjänstesektorn och mina kunder finns bland Sveriges mest framgångsrika företag och organisationer.

Jag tror starkt på Leanway-metoden som ett beteendeverktyg, vilket även visar sig i förtroendet från marknaden. Jag får nästan 90% av mina uppdrag på rekommendation, ett faktum jag är mycket stolt över. Att jag varje dag får arbeta med frågor jag brinner för, tillsammans med engagerade och kompetenta kunder och samarbetspartners, gör att jag älskar mitt jobb. Varje dag!

Det är min förhoppning om att även din och min väg ska korsas i framtiden!

Varmt välkommen med dina tankar och frågor. Tillsammans skapar vi värde och resultat!